Algemene Ledenvergadering 19 juni 2019

Algemeen Bestuur

Op 19 juni 2019 heeft het algemeen bestuur vergaderd en was er aansluitend de algemene ledenvergadering. De belangrijkste agendaonderwerpen ter bespreking voor het overleg waren:

  • Planning en begroting
  • Financieel verslag
  • Voortgang Projecten KICIS – PRIUS – EUREKA

 

Leden en potentiële leden 

Op dit moment heeft het Schelde Safety Network een mooie ledenlijst van partners variërend uit de hulpverleningssector, chemie, universiteiten, overheden, gemeenten, scheepvaart, trainingscentra en kenniscentra. Dit betekent niet dat bedrijven of organisaties die interesse hebben, niet meer kunnen aansluiten. Bij interesse kan er contact opgenomen worden met: jeroen@scheldesafetynetwork of mariska@scheldesafetynetwork.com.

 

 

Leave a reply

Comment
Name
E-mail